Despre Prod marcos


SC PROD MARCOS SRL

Suntem o societate comercială româno-germană, specializată în importul și distribuția de scule așchietoare (cuțite de strung, freze, burghie metal, tarozi, alezoare, burghie beton, benzi de debitat metal, carote, discuri de debitat metal, plăcuțe amovibile pentru strunjit, frezat, debitat, filetat, mașini de găurit cu talpa magnetică, dispozitive mașini unelte, etc.). Prin reprezentanții noștri tehnico-comerciali și cei peste 100 de dealeri, acoperim toate zonele țării. Grație unui stoc echilibrat, putem livra produsele uzuale în termen de 24 de ore de la comandă în orice colț al țării.


Înființată din 1996, PROD MARCOS s-a impus pe piața din România printr-o echipă de profesionișți, cu un grad ridicat de specializare tehnică, prin calitatea serviciilor oferite și consultanță tehnică de înalt nivel.


Misiunea PROD MARCOS este aceea de a dezvolta parteneriate puternice cu liderii internaționali de pe piață, între furnizorii care dezvoltă noi tehnologii, bazate pe cercetare - dezvoltare și clienții care le implementează.

Viziunea PROD MARCOS este consolidarea poziției de partener strategic specializat în furnizarea de soluții tehice de top, implementând tehnologii care cresc productivitatea și micșorează costurile în procesele de fabricație, reparație și mentenanță.

Clienții PROD MARCOS beneficiază de suport tehnic specializat, echipa de vânzări fiind formată din consultanți cu grad ridicat de specializare, capabili să furnizeze soluții tehnice și produse în întreg spectrul de procese industriale.